Το προϊόν μας

Παραδοσιακή συγκομιδή

Η ποικιλία ελιάς Χονδροελιά Ηγουμενίτσας ευδοκιμεί αποκλειστικά στα βόρεια της περιοχής. Κατά συνέπεια, η απόδοση του ελαιολάδου διατίθεται σε περιορισμένες ποιότητες και γι’ αυτό αναφέρεται ως μονοποικιλιακό (μονοποικιλιακό). Επιπλέον, λόγω του ύψους των δέντρων και της μορφολογίας του εδάφους, η συγκομιδή της ελιάς γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο (μαστίγωμα και εργάτες που μαζεύουν τις ελιές στα δέντρα).

Παρακολούθηση της τρέσας μας

Παρακολουθούμε πολύ στενά την εξέλιξη του κύκλου ανάπτυξης της ελιάς: (βλάστηση, άνθηση, καρποφορία, ωρίμανση καρπού) σε όλες τις κύριες ελαιοπαραγωγικές ζώνες και προσπαθούμε να προβλέψουμε έγκαιρα τις ζώνες που θα αποδώσουν την κορυφαία ποιότητα που περιμένουμε .

Αγάπη για τον τόπο μας

Η αγάπη για τον τόπο που μας μεγάλωσε, τον τόπο που μας γέμισε όμορφες στιγμές και γευστικές αναμνήσεις, είναι το κίνητρο για την προσπάθειά μας, μια προσπάθεια που στόχο έχει να προσφέρει τη δυνατότητα σε άλλους ανθρώπους να συνδυάσουν τις όμορφες στιγμές τους με ένα νόστιμο και ποιοτικό φαγητό .

Ιστορία

Φέρεται σε έναν από τους παλαιότερους ελαιώνες παγκοσμίως στα βόρεια της περιοχής της Θεσπρωτίας, αυτό είναι μια σπάνια και ιδιαίτερα εξαιρετική ποικιλία λαδιού.

Αποτελέσματα

Χαρακτηριστικά του είναι η υπέροχη και ισορροπημένη γεύση του, το εντυπωσιακό του χρώμα, η χαμηλή του οξύτητα και η υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και πολυφαινόλες